Spring naar inhoud

Geef je mening: Wat is de meerwaarde voor jou van Google+?

augustus 17, 2011

De eerste maanden van Google+ zijn een feit. Steeds meer mensen maken een account aan en verkennen de nieuwe wereld van Google+. Zelf ben ik er ook aanwezig, maar merk dat het nog niet altijd in mijn dagelijkse routine verwerkt is. Dagelijks krijg ik wat berichten van mensen die mij hebben toegevoegd en af en toe krijg ik reacties op mijn postings. Ik zie mensen net als mijzelf worstelen met de meerwaarde van Google+. Natuurlijk, het systeem is nog niet geheel openbaar en lang niet iedereen die erop zou willen, kan een account aanmaken, maar toch. De mensen die in de begintijd van Twitter aanwezig waren op Twitter zitten nu ook wel op Google+. En toch was Twitter toen wel leuk en nuttig.

Ik heb ook op Google+ de vraag gesteld of mensen daar nu nieuwe dingen hebben ontdekt die ze anders wellicht gemist hadden. Mirjam van Dijk gaf een interessant antwoord: Twitter voor het brekende nieuws; Google+ voor de actuele achtergronden. Bijvoorbeeld de rellen in UK hoef ik niet van minuut op minuut te volgen, maar wil wel weten wat daar gebeurt en waarom. Ik volg het daarom op Google+, en niet op Twitter. Ook Ewout Wolff gaf een soortgelijk antwoord: Twitter is Nu.nl voor nieuws. Googe+ is meer voor de achtegronden en diepere discussies. Ja, er zijn mensen die dat willen 😉 En Hessel de Walle heeft de meerwaarde van Sparks ontdekt: Als je gebruik maakt van google+ sparks en bepaalde trefwoorden kiest zie je ook heel recent nieuws voorbij komen; alleen anders dan bij Twitter zie hetzelfde nieuws geen 800 keer maar één keer; wel zo prettig

Ik ben benieuwd: wat is voor jou de meerwaarde van Google+ (op dit moment)? Laat van je horen in de comments. Het is mijn bedoeling om ere en artikel van te maken op marketingfacts.nl waar ik een blogger ben.

Je kunt het best reageren in de LinkedIn groep SocialeMediaNL, daar staan al heel veel reacties.
http://lnkd.in/u2Zsrc

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: