Spring naar inhoud

Deel je autorit via Samenrijden-app – nu ook voor Android

juli 17, 2012

Met de ANWB samenrijden app, kun je vanaf nu ook met je Android smartphone makkelijk een rit aanbieden (bijvoorbeeld van en naar je werk) of een lift vragen als je zelf niet over een auto beschikt. Zodra er een match is, ontvang je een bericht via email en een pushnotificatie. Net als op samenrijden.nl log je ook op de app in met je account van Facebook of Twitter. Voordeel van de inlog via sociale netwerken is dat zowel automobilisten als lifters kunnen zien met wie ze een match hebben en of er gezamenlijke contacten zijn. Ook zijn de reviews inzichtelijk zodat je weet wat anderen zeggen.

De app is na iPhone nu ook beschikbaar voor Android. De app is gratis te downloaden op anwb.nl/mobiel en via de appstore van je smartphone http://bit.ly/Samenrijden-Android.

De ANWB is in 2010 gestart met Samenrijden.nl, een gratis platform waar vraag en aanbod van autoritten samenkomen. Naast filevermindering, het sparen van het milieu en het delen van de kosten, gaat het bij Samenrijden.nl ook nog om het delen van interesses. Dat betekent nooit meer pijnlijke stiltes of saaie gesprekken tijdens autoritten. Het is namelijk mogelijk een match maken op basis van beroep, werkgever, muziekvoorkeur of hobby’s. Voorop blijft natuurlijk staan dat de bestemming de belangrijkste gemene deler is. Zonder eenzelfde bestemming zal er nooit een match zijn. Sinds de start van Samenrijden.nl in oktober 2010 hebben meer dan 10.000 mensen een rit aangeboden of gezocht

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: