Skip to content

Tariefverhoging per 15 augustus 2016

Per 15 augustus 2016 worden de kosten per parkeertransactie verhoogd van €0,25 naar €0,27 incl. btw. De prijs van een abonnement blijft ongewijzigd.

Parkeert u vaker dan 2 keer per week? Dan bent u voordeliger uit met een abonnement. U betaalt dan een vast bedrag per week: €0,55 incl. btw per week. Als u uw betaalvorm wilt wijzigen (per transactie of met een abonnement), kunt u dit eenvoudig regelen in Mijn ANWB Parkeren.

Waarom verandert ons tarief?
ANWB Parkeren heeft haar tarieven sinds 1 april 2013 niet verhoogd. Afgelopen jaren hebben we geïnvesteerd in nieuwe functionaliteiten binnen ons ANWB Parkeren product. Voorbeelden van verbeteringen zijn de bevestiging van de zonecode, het geven van dagkaartmeldingen en het reserveren van parkeerplaatsen met MobyPark.

Compleet aanbod
Wij streven ernaar het meest complete aanbod van gemeentes, parkeervormen (op straat, bij Q-Park en bij Schiphol) en klantvoordelen aan te blijven bieden. Op dit moment kunt u daarom parkeren in meer dan 140 gemeentes in Nederland. Bekijk hier de verschillende locaties.

Nieuwe gemeentes
Vanaf 1 augustus kunt u ook in Zoetermeer en Alphen aan den Rijn mobiel parkeren.

Vragen?
U kunt ons benaderen door een e-mail te sturen via ons contactformulier. We helpen u graag verder.

Advertenties
%d bloggers liken dit: